• Vind u bedrijfsvitaliteit belangrijk?

  Wij verzorgen een bedrijfsfitness plan op maat.

 • Groepslessen

  Kies voor wekelijkse groepslessen en laat uw afdeling of het gehele bedrijf samen sporten? Wij verzorgen een volledig aanbod zoals: Krachttraining, Bootcamp, Circuittraining, Bokstraining, Obstakeltraining, Intervaltraining en meer.  Informeer naar een plan op maat.

 • Leiderschap en/of Samenwerken?

  Groepsopdrachten en bewustwording van gedrag staan centraal tijdens deze clinic. Op een unieke buitenlocatie werk je verschillende vormen af waarbij je juist moet samenwerken en/of het leiderschap naar boven komt. Vooraf bepalen we wat de doelen van deze clinic zijn.

 • Persoonlijk plan

  Liever eerst starten met een plan op maat per medewerker? Wij bieden uitstekende trainingsvormen aan om iedereen op het juiste niveau te begeleiden.

 • Liever eerst kennis maken?

  Kennis maken tijdens een persoonlijk gesprek of een clinic/training op maat. Neem contact met ons op en plan een afspraak.

Tijdens een kennismaking gesprek bespreken we de diverse mogelijkheden. Uw wensen worden daarbij gerespecteerd. Naar aanleiding van het gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden waarbij duidelijk vermeld word wat u kan verwachten.

Indien gewenst kunnen we een enquete afnemen onder de medewerkers zodat wij op basis hiervan een beter plan kunnen maken. Elke aanvraag word met zorg behandeld. Samen zorgen we ervoor dat de doelen behaalt worden binnen uw onderneming.

Een greep uit onze opdrachtgevers:

U en uw medewerkers zijn in goede handen.