fbpx

Personal Training Enschede bij In2sport

Gratis intake

Kennismaking en introductie training

Je wil graag sporten maar het komt er gewoonweg niet van!?
Wij hebben een dosis energie die jou er doorheen sleept.

Wat kan je bij ons verwachten tijdens een Het is wetenschappelijk bewezen dat buiten sporten gezonder voor je is. Het is vooral heel effectief om beter met stress om te gaan. Daarnaast helpt buiten sporten je om vaker te gaan sporten. Kamp je met overgewicht een blessure of heb je een specifiek doel? Wij helpen je met een plan op maat.

UNIEKE OUTDOOR PARK van 5000m2

De verschillende pakketten zijn afhankelijk van je doel(en)maar ook je fysieke gesteldheid. Elk persoon heeft een trainingsplan op maat nodig waarbij de termijn ook belangrijk is. Het is vaak niet mogelijk om alle doelen in 1 of 3 maand te behalen. Naast personal training hebben we een ruim aanbod aan van kwalitatieve groepslessen. Er is altijd een training die bij je past.

Wij zijn informeel, laagdrempelig, vinden privacy belangrijk en staan voor kwaliteit. Zoek jij een nieuwe stimulans en een gezellige maar eerlijke trainer om je doelen te behalen? Wacht niet langer en neem contant op om je eerste les te plannen.

Al onze trainers beschikken over de benodigde kennis om met jou aan de slag te gaan. We hebben een hecht team en waar nodig overleggen we met elkaar. Op die manier kan er altijd een personal training sessie overgenomen worden indien gewenst. 

Je wil graag sporten maar het komt er gewoonweg niet van!?
Wij hebben een dosis energie die jou er doorheen sleept! 

Outdoor Gym

De enigste in Enschede

1x p/w deelname aan al onze groepslessen

Neem je Personal training af dan kan je gratis meedoen aan al onze groepslessen met een limiet van 1x per week.

Vriendelijk, sociaal en eerlijk

Samen gaan we voor een mooi resultaat
 • Enkele training € 74,95

  Kennismaking en intro les is gratis. Hierna betaal je maandelijks je trainingen per factuur.

 • 3 Maand pakket € 64,95 p/t

  3 maanden (13 weken) 1x per week met je trainer aan de slag. Samen het plan maken en je doel(en) behalen. Je betaald maandelijks doormiddel van automatische incasso.
  (gemiddeld € 281 euro per maand)

 • 6 Maand pakket € 59,95 p/t

  6 maanden (26 weken) 1x per week met je trainer aan de slag. Samen je doelen bepalen en behalen. Je betaald maandelijks doormiddel van automatische incasso.
  VB. Je wilt afvallen maar ook meer spiermassa opbouwen. Dit kan niet in dezelfde trainingsperiode dus maken we een schema met meerdere haalbare doelen.
  (gemiddeld € 259 euro per maand)

 • 12 Maand pakket € 54,95 p/t

  12 Maanden 1x per week met je trainer aan de slag. Een langere commitment om je doelen te behalen. Leefstijl verandering en leer op een goede manier te sporten en je in te zetten.
  (gemiddeld € 238 euro per maand) Je betaald maandelijks doormiddel van automatische incasso.