Personal Training In2sport

De enigste Personal trainer in Enschede met een geweldig outdoor park!
Wist je dat het wetenschappelijk is bewezen dat buiten sporten gezonder voor je is. Het is vooral heel effectief om beter stress met stress om te gaan. Daarnaast helpt buiten sporten je om vaker te gaan sporten. Kamp je met overgewicht een blessure of heb je een specifiek doel? Wij helpen je met een plan op maat inclusief voedingsadvies.

TRAIN OP ONS OUTDOOR PARK van 5000m2

De verschillende pakketten zijn afhankelijk van je doel(en)maar ook je fysieke gesteldheid. Elk persoon heeft een trainingsplan op maat nodig waarbij de termijn ook belangrijk is. Het is helaas niet mogelijk om alle doelen in 1 of 3 maand te behalen. Naast personal training hebben we een ruim aanbod aan van kwalitatieve trainingen. Er is altijd een training die bij je past, zowel fysiek of bij je portemonnee!

Wij zijn informeel, laagdrempelig, vinden privacy belangrijk en staan voor kwaliteit. Zoek jij een nieuwe stimulans en een gezellige maar eerlijke trainer om je doelen te behalen?. Dan zijn de trainers van In2sport op zoek naar jou.

Al onze trainers beschikken over de benodigde kennis om met jou aan de slag te gaan. We hebben een hecht team en waar nodig overleggen we met elkaar. Op die manier kan er altijd een personal training sessie overgenomen worden indien gewenst. 

Zien we je tijdens een gratis eerste training

Gratis intake

Kennismaking en introductie training

Uniek outdoor park

Ervaar het zelf

Vriendelijk, sociaal en eerlijk

Samen gaan we voor een mooi resultaat

Onbeperkt deelname aan al onze groepslessen

Neem je Personal training af dan kan je gratis meedoen aan al onze groepslessen.
 • Enkele training € 54,95

  Kennismaking en intro les is gratis. Hierna betaal je maandelijks je trainingen per factuur.

 • 3 Maand pakket € 49,95 p/t

  3 maanden (13 weken) 1x per week met je trainer aan de slag. Samen het plan maken en je doel(en) behalen. Je betaald maandelijks doormiddel van automatische incasso.
  (gemiddeld € 217 euro per maand)

 • 6 Maand pakket € 47,95 p/t

  6 maanden (26 weken) 1x per week met je trainer aan de slag. Samen je doelen bepalen en behalen. Je betaald maandelijks doormiddel van automatische incasso.
  VB. Je wilt afvallen maar ook meer spiermassa opbouwen. Dit kan niet in dezelfde trainingsperiode dus maken we een schema met meerdere haalbare doelen.
  (gemiddeld € 208 euro per maand)

 • 12 Maand pakket € 42,95 p/t

  12 Maanden 1x per week met je trainer aan de slag. Een langere commitment om je doelen te behalen. Leefstijl verandering en leer op een goede manier te sporten en je in te zetten.
  (gemiddeld € 187 euro per maand) Je betaald maandelijks doormiddel van automatische incasso.