• Enkele training € 55,-

  Kennismaking en intro les is gratis. Hierna betaal je maandelijks je trainingen per factuur.

 • 3 Maand pakket € 49,95 p/t

  3 maanden (13 weken) met je trainer aan de slag. Samen het plan maken en je doel(en) behalen. Je betaald maandelijks doormiddel van automatische incasso.

   

 • 6 Maand pakket € 49,95 p/t

  6 maanden (26 weken) met je trainer aan de slag. Samen je doelen bepalen en behalen. Je betaald maandelijks doormiddel van automatische incasso.
  VB. Je wilt afvallen maar ook meer spiermassa opbouwen. Dit kan niet tegelijkertijd dus maken we een schema met meerdere haalbare doelen.

   

Gratis intake

Kennismaking en introductie training

Ja, we kunnen streng zijn

Dat is soms nodig om er voor jou te zijn

Persoonlijk schema

Samen het doel wij het schema

Betaalbare tarieven

Wij rekenen €55,- per training van ongeveer 45 minuten

Personal Training op uniek terrein

In2sport bestaat sinds 2012 en bied naast een uitgebreid groepsles rooster ook personal training in Enschede aan. Altijd wel een training die bij je doel past of je portemonnee! Wij zijn informeel, laagdrempelig, vinden privacy belangrijk en staan voor kwaliteit.

 Ons unieke Sportpark van maar liefst 5000m2 geeft je een geweldige ervaring. Met onze personal training behaal je je doelen. Naast reguliere materialen hebben we ook allerlei obstakels en leuke uitdagingen die je niet vind in een “standaard” personal training studio. 

Zoek jij een nieuwe stimulans met een vernieuwende omgeving om te trainen en je doelen te verwezenlijken. Sportpark In2sport is er voor jou!

Al onze trainers beschikken over de benodigde kennis om met jou aan de slag te gaan. We hebben een hecht team en waar nodig overleggen we met elkaar. Op die manier kan er altijd een personal training sessie overgenomen worden indien gewenst.