Bekijk ons ruime aanbod van outdoor trainingen.

9 locaties verspreid over Enschede en Hengelo.

Zoek je een Bootcamp of een outdoor training voor jeugd van 12 tot 18 jaar?

Bootcamp Basic

Beginnende sporter/bootcamper

  • Persoonlijke begeleiding
  • Coaching op techniek en houding
  • Kleine stukken hardlopen, interval training, circuit en meer
  • Leuke, intensieve en uitdagende oefeningen
  • Sit ups, squats, lunges, push ups andere uitdagende leuke oefeningen
  • Start verantwoord en sport zonder blessures

Bootcamp Basic +

Sporter die meer uitdaging wil

Je hebt al een goede basis conditie en je bent klaar voor een stapje hoger. Tijdens deze training worden de hardloopstukken iets langer en de aantallen en frequentie van de oefeningen gaan omhoog. We blijven je goed coachen om de juiste technieken en uitvoering te behouden.

Small group (muscle up)

Elk niveau kan meedoen

Een leuke small group training waarbij je kennis maakt met diverse materialen zoals Dumbells, Kettlebells, Barbells en meer. Er worden mooie combinaties gemaakt van diverse oefeningen en technieken. Je kan op elk niveau instappen. De les is vergelijkbaar met een bodypump training maar net iets anders ;). Maximaal 10 personen per lesgroep.

Boxing Bootcamp

Elk niveau kan meedoen

Altijd al willen boxen? Bij ons leer je de juiste box-technieken, train je uithoudingsvermogen en kracht. Er worden diverse oefeningen en technieken behandelt waarna je die ook uitvoert. Een geweldige training om  lekker fit te worden. Samen met de trainer word het een gegarandeerd succes. Na een uur ga je met een goed gevoel naar huis. Maximaal 10 personen per lesgroep.

WoD (Work Of the Day)

Gevorderde sporter

Je kent de meeste bootcamp oefeningen en hier krijg je een combi training van Bootcamp, HiiT en Muscle Up. Elke les hebben we weer andere aandachtspunten: uithoudingsvermogen, kracht, interval, en meer. Een ding is zeker, allen dezelfde kant op, en een uur trainen ga je voldaan naar huis.

  • Bootcamp Basic

    Ideaal voor de beginnende sporter/bootcamper. Rustige opbouw en kor pauzes met duidelijke uitleg van techniek met houdingcorrectie!