Bekijk ons ruime aanbod van outdoor trainingen.

9 locaties verspreid over Enschede en Hengelo.

Hieronder vind je de vaste groepslessen vanaf 18 jaar. Je hebt de keuze uit 35 trainingen per week ;). Deze zomer openen we zelfs de deuren van het grootste bootcamp outdoor park van Twente. De locatie is op het Diekman in Enschede. Wist je dat we dan ook indoor trainingen gaan aanbieden dus ook in de winter zit je bij ons goed.

Zoek je een Bootcamp of een outdoor training voor jeugd van 12 tot 18 jaar?

Bootcamp Basic

Beginnende sporter/bootcamper

Een leuke intensieve bootcamp training waarbij we persoonlijk benadering belangrijk vinden. Je krijgt een leuke en inspannende training waarbij de juiste techniek en uitvoering centraal staan. Een training bestaat uit kleine stukjes hardlopen afgewisseld met diverse oefeningen zoals sit ups, squats, lunges, push ups en nog veel meer.

Bootcamp Basic +

Sporter die meer uitdaging wil

Je hebt al een goede basis conditie en je bent klaar voor een stapje hoger. Tijdens deze training worden de hardloopstukken iets langer en de aantallen en frequentie van de oefeningen gaan omhoog. We blijven je goed coachen om de juiste technieken en uitvoering te behouden.

Small group (muscle up)

Elk niveau kan meedoen

Een leuke small group training waarbij je kennis maakt met diverse materialen zoals Dumbells, Kettlebells, Barbells en meer. Er worden mooie combinaties gemaakt van diverse oefeningen en technieken. Je kan op elk niveau instappen. De les is vergelijkbaar met een bodypump training maar net iets anders ;). Maximaal 10 personen per lesgroep.

Boxing Bootcamp

Elk niveau kan meedoen

Altijd al willen boxen? Bij ons leer je de juiste box-technieken, train je uithoudingsvermogen en kracht. Er worden diverse oefeningen en technieken behandelt waarna je die ook uitvoert. Een geweldige training om  lekker fit te worden. Samen met de trainer word het een gegarandeerd succes. Na een uur ga je met een goed gevoel naar huis. Maximaal 10 personen per lesgroep.

WoD (Work Of the Day)

Gevorderde sporter

Je kent de meeste bootcamp oefeningen en hier krijg je een combi training van Bootcamp, HiiT en Muscle Up. Elke les hebben we weer andere aandachtspunten: uithoudingsvermogen, kracht, interval, en meer. Een ding is zeker, allen dezelfde kant op, en een uur trainen ga je voldaan naar huis.