fbpx

Vacature | Bootcamp, Small Group Trainer

Vacature In2sport

Vacature Small Group Trainer/ Personal Trainer In2sport

Ben jij al een aantal jaren werkzaam in de sport- en fitness wereld en toe aan een nieuwe uitdaging? Pak dan deze kans en solliciteer bij In2sport!

In2sport is dé grootste outdoor sportschool in Twente met een uniek outdoor sportpark van 5000 m2. In2sport staat voor sporten voor iedereen, op elk niveau, altijd in de buitenlucht. Variërend van bootcamp trainingen in de parken van Enschede en Hengelo tot small group en personal training op ons eigen sportpark. Op ons sportpark maken we gebruik van obstakels en materialen zoals kettlebells, dumbells en sandbags. Gezelligheid, persoonlijke aandacht en heel veel plezier staan centraal tijdens onze trainingen.

We zijn toe aan een volgende stap en breiden ons team daarom graag uit met een enthousiaste en kundige collega. Jij gaat ons team versterken door het geven van small group trainingen en het starten van Personal Training trajecten.

Je bent proactief in het geven van kwalitatief goede trainingen, passend bij onze visie. Daarnaast gebruik je je netwerk in de sportwereld voor het werven van nieuwe klanten voor Personal Training trajecten. Daarin heb je zelf de regie en maak je gebruik van al onze faciliteiten! Je zet je commerciële en communicatieve vaardigheden in om een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van onze mooie club.

Ben jij een zelfstandig werkende en proactieve topper? En ben je energiek, enthousiast en ligt jouw passie bij alles wat met sport te maken heeft?

Functie eisen:
– Diploma MBO sport & bewegen of Academie Lichamelijke Opvoeding
– NL Actief A (voorheen Fitvak)
– EHBO diploma
– Inzetbaar in de avonduren en in het weekend
– Verklaring Omtrent Gedrag

Wij bieden:
– Uitdagende en professionele werkomgeving
– Goed salaris
– 12 -15 uur p/w
– Gezellige, informele en dynamische werksfeer
– Het opdoen van ervaring en werken aan je ontwikkeling als trainer

Reageer:
Denk jij de aanvulling voor ons team te zijn? Reageer met een motivatie brief voorzien van je cv. Stuur deze naar info@in2sport.nl t.a.v. Hein Ooitink.