Vacature In2sport

Wil jij trainingen verzorgen op een uniek outdoor Bootcamp park in Enschede? Sta jij voor kwaliteit en gezelligheid? Kom dan ons team versterken!

Wie zijn we:
In2Sport Personal Sports. Wij willen iedereen de juiste prikkels geven om gezonder te leven. Onze hoofdlocatie is een gaaf outdoor park van 5000m2 en daarnaast hebben we leslocaties verspreid over Enschede en Hengelo. Naast bootcamp trainingen hebben we een uitgebreid aanbod van small group trainingen om iedereen te voorzien van een goede work-out.

Waar zijn we naar op zoek?
Je kunt groepen enthousiasmeren en bent in staat bootcamp en small group trainingen te organiseren waarbij je je verantwoordelijkheid neemt. Hierbij verlies je de begeleiding en kwaliteit van de uitvoering niet uit het oog. Je bent flexibel en een geboren trainer met passie en kan je energie goed overbrengen aan onze leden. Herken je jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Welke diploma’s en ervaring hebt je nodig?
Ben je minimaal in het bezit van Fitness A of een Bootcamp Diploma? Ben jij een kundig persoon die training kan geven op diverse niveaus? Ben je creatief, sociaal, flexibel en inzetbaar in Enschede en Hengelo? Ja, dat betekend één ding: Jij hoort in ons team en we hebben er zin in om kennis te maken.

Wanneer je ons team komt versterken, bieden wij jou:
– 3 tot 5 uur per week;
– Gezellige, informele en dynamische werksfeer;
– Je woont in Enschede of Hengelo;
– Het opdoen van ervaring en werken aan je ontwikkeling als trainer!

Interesse? Stuur een mail met CV en motivatie naar info@in2sport.nl t.a.v. H. Ooitink

Soort dienstverband: Parttime

Salaris: €150,00 tot €350,00 /maand